Bel me: +32(0)477 23 67 56

Artikel / In de praktijk

Workshops voor volwassenen

door Elly • 06/11/2018

Je ‘open en volle’ ADEMhaling, die je verkrijgt tijdens een ademsessie, is een weg die geluk weer een stap dichterbij brengt.

Vaak laat je je door de maatschappij belemmerende gedachten opleggen die helemaal niet nodig zijn. Dikwijls ben je kritisch op jezelf waardoor je je kleiner, weerloos of zwak maakt. Dat is zeker niet wie jij echt bent. Je gedachten creëren je gevoelens, je bent je gevoel niet! Gedachten kunnen verandert worden.

Het kost evenveel energie om je kleiner te maken dan je bent of om in je grootsheid te gaan staan. Zoals je jezelf voelt en ademt, zo sta je in het leven! Wie bewust ademt kan zijn emoties beter opmerken. Je kunt een onderscheid maken tussen je gedachten en je gevoelens.

Tijdens de ademsessie wordt je je bewust van je beperkende overtuigingen, gedachten en ervaringen. Je leert op een positieve manier vrijuit kijken naar jezelf, de anderen en de wereld om je heen. De adem blijkt steeds de sleutel daarbij.

Workshop: WEES JEZELF, ADEM EN LEEF

Combinatie van Systeemwerk en Transformational Breath ®

Wanneer? 24 november 2018
Om hoe laat? 9u30 tot 16u
Waar? Duifhuisstraat 56, 3800 Sint-Truiden
Prijs?: 90 Euro

Workshop: JIJ EN JE ADEM

Ademdag: 08 december 2018
Om hoe laat? Van 10u00 tot 16u00
Waar? GWWC Josef Reusenslei 182, Borsbeek Antwerpen
Prijs?: 90 Euro

Workshops voor kinderen

door Elly • 06/11/2018

Al meerdere jaren werk ik met kinderen en ontdek ik de kinderlijke vrijheid en blijheid die er schuilt achter elke persoon. Ik ben dan benieuwd wat er achter deze (re)actie kan schuilgaan. Want vaak is elk conflict een hulpkreet om liefde te ontvangen.

Met kinderen omgaan is boeiend en heel interessant want een kind heeft een onbewuste drang om zijn waarheid te herkennen. Ik leg de nadruk op wat het kind of de jongere wel kan en wil.

Zelfwaardering bouw ik op door op de kracht te werken van henzelf. Zo bereik ik een groei vanuit de vrijheid van het kind zelf. Aan kracht werken betekent dat ik werk aan het ontplooien van hun eigen identiteit en persoonlijkheid.


TB is een ontdekkingsreis naar je

Ware zelf